Mijn tracks staan niet in mijn music library, hoe komt dat?

Wanneer je binnen de download library op de knop ‘Download’ klikt, verschijnt er een scherm met twee opties: ‘bewaar bestand’ of ‘open bestand’. Bewaar je bestand op een plek waar je dit weer terug kunt vinden. Wanneer je op ‘open bestand’ klikt, zal het downloaden starten, maar dit gebeurt in een tijdelijke internetfolder. Deze folder wordt geleegd wanneer jij je cache leegt.

Als je per ongeluk je bestanden geopend hebt in plaats van opgeslagen, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij ze voor je resetten.

Nog hulp nodig? Stuur een e-mail naar support@beatport.com.