Hoe kan ik mijn browser cache legen?

Volg de volgende instructies om je browser cache te legen:

Voor Firefox

1. Klik op de menuknop en kies Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Privacy.
  3. Stel in de sectie GeschiedenisFirefox zal: in op Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis.
  4. Vink het selectievakje aan bij Geschiedenis wissen zodra Firefox sluit.
  5. Klik naast Geschiedenis wissen zodra Firefox sluitop de knop Instellingen…. Het venster Instellingen voor het wissen van geschiedenis wordt geopend.
  6. Plaats in dit venster een vinkje naast Buffer.

Voor Chrome

1. Klik bovenaan in de menubalk op het blad-icoontje (3 streepjes).
  2. Klik op Instellingen (Settings).
  3. Klik onder aan de pagina op Geavanceerde instellingen weergeven...
    (Show advanced settings).
  4. Klik op de knop Browser gegevens wissen.. (Clear Browsing data) en een nieuw klein scherm verschijnt.
  5. Kies de periode die je wilt verwijderen (of voor Alle cookies, de onderste keuze).
  6. Klik op de knop Browser gegevens verwijderen... (Clear browsing data).

Voor Safari

1. Log uit op Beatport.
  2. Kies in het Safari-menu voor reset Safari.
  3. Klik alle items aan in het menu en klik op reset.

Voor Internet Explorer 8 en bovenstaande

1. Log uit op Beatport.
  1. Klik op Beveiliging of Extra (Tools).
  2. Klik op Browsergeschiedenis verwijderen
    (Delete Browsing History).
  3. (Alternatief voor stap 1 en 2: CTRL+SHIFT+DEL).
  4. Kies de gewenste functies.