Wat moet ik doen als ik een probleem heb met de track die ik gekocht heb?

Wij doen ons best om onze klanten van de beste kwaliteitsmuziek van top dance labels van over de hele wereld te voorzien.

Wij passen de bestanden op geen enkele manier aan. De muziek die op de Beatport-website staat is een exacte reflectie van de bestanden die wij aangeleverd krijgen van een label. De kwaliteit verschilt tussen labels en daarmee ook de muziek die ze produceren. Van releases beschikbaar van mainstream artiesten wordt een bepaalde kwaliteit verwacht, omdat zij hier ook de middelen voor hebben. Ondanks dat wij met veel trots muziek van onafhankelijke labels en artiesten ondersteunen, kunnen wij de kwaliteit niet altijd garanderen. Niet alle bestanden zijn een eerlijke manier om artiesten te beoordelen, eerder de middelen hoe ze geproduceerd zijn.

Mocht het zo zijn dat jij een foutief bestand hebt gevonden, stuur dan alsjeblieft een e-mail naar support@beatport.com om dit aan te geven. Vermeld in deze e-mail alsjeblieft je gebruikersnaam, tracknaam, bestelnummer en de tijden waar de track vastloopt.