Hoe kan ik opgeven waar mijn bestanden worden opgeslagen?

Als je rechtstreeks downloadt vanuit je browser, dan wil je zelf de folder bepalen waar je de downloads opslaat, om je eigen bibliotheek bij te kunnen houden. Sommige mensen vinden het het makkelijkst om een ​​nieuwe map aan te maken op hun bureaublad specifiek voor hun Beatport-muziek.

Voor Firefox:

Binnen het menu 'EXTRA', ga naar 'OPTIONS'.

Als het venster opent, klik je op 'BROWSE' en selecteer je de locatie.

Klik vervolgens op 'DOWNLOAD' voor de gewenste track.

Voor Internet Explorer:

Klik op 'DOWNLOAD'.

Een klein venster zal geopend worden.

Klik vervolgens op 'SAVE'.

Je wordt vervolgens gevraagd waar je de bestanden wilt opslaan.

Voor Chrome:

Klik op het Chrome-menu in de browser toolbar.

Selecteer 'SETTINGS'.

Klik 'SHOW ADVANCED SETTINGS' en scrol naar beneden naar 'DOWNLOADS'.

Om de standaarddownloadlocatie te wijzigen, klik je op 'CHANGE' en selecteer je waar je de bestanden wilt opslaan.

Als je liever kiest voor een aparte locatie voor elke download, selecteer je het vakje 'ASK WHERE TO SAVE EACH FILE BEFORE DOWNLOADING'.

Safari:

Klik op Safari in de linkerbovenhoek van het scherm, en selecteer 'PREFERENCES' (Command).

Het venster 'PREFERENCES' opent nu en geeft aan wat de standaarddownloadlocatie is.

Je bestanden worden opgeslagen in de folder 'DOWNLOADS' tenzij je 'OTHER' kiest.