Hoe maak ik gebruik van een coupon?

Couponcodes geven je korting op je bestelling. Let op: we kunnen de couponkorting niet terugbetalen of de korting toepassen nadat je uitgecheckt bent.

Controleer dat de korting is toegepast op de totale order voordat je uitcheckt.

Coupons kunnen gebruikersnaam-specifiek zijn, kunnen beperkt zijn tot één per persoon, kunnen niet-overdraagbaar zijn en kunnen eventueel niet gecombineerd worden met andere coupons (check voor de zekerheid de coupondetails).

Om je coupon te gebruiken:

1. Login met je Beatport-account in de rechterbovenhoek van de site.
  2. Klik op de winkelwagen naast het item dat je wilt kopen om het item toe te voegen aan je winkelwagentje.
  3. Klik op het winkelwagentje in de rechterbovenhoek van de site.
  4. Rechtsonder in de pagina zie je een overzicht van je totale bestelling + btw (indien van toepassing).
  5. Voer de couponcode in bij 'COUPON OR REDEMPTION CODE' (let op: de code is hoofdlettergevoelig) en klik vervolgens op 'APPLY'.
  6. De korting wordt alleen verrekend met de prijzen voor de tracks die je koopt. De korting is niet van toepassing op betalingen voor lossless of op belastingen.

Na punt 6 kun je nog steeds doorgaan met het toevoegen van items aan je bestelling, of rond je de bestelling af door op 'CHECK OUT' te klikken.

Mocht je nog steeds problemen ondervinden bij het gebruiken van je coupon, stuur dan een e-mail naar support@beatport.com voordat je je bestelling afrondt. Wij helpen je graag.