Hoe gebruik ik Beatport Mobile?

Beatport Mobile geeft je toegang tot Beatport’s volledige muziekcatalogus via je mobiele telefoon. Zoeken, luisteren en muziek toevoegen aan je winkelwagen op mobile.beatport.com, allemaal terwijl je onderweg bent. Om een track te downloaden moet je toegang hebben tot de nieuwste versie van de site op je telefoon. Alle items die je in je winkelwagen toevoegt tijdens je mobiele sessie zijn te downloaden wanneer je inlogt in je account.

Zoeken:

Zoek door Beatport's uitgebreide catalogus met behulp van:

• wekelijkse featured releases geselecteerd door onze experts;
  • Artist Charts van de meest populaire dj's en producers uit de hele wereld;
  • algemene Top 100 Charts en Genre Specifieke Top 100 Charts;
  • uitgebreide zoekfunctie.

Klik op het zoekvenster in de rechterbovenhoek om een ​​zoekopdracht te starten. Dit zal een reeks aan zoekresultaten opleveren die voldoen aan jouw criteria.

Klik op 'VIEW ALL FROM THIS ARTIST' of 'VIEW ALL FROM THIS LABEL' om de ongefilterde lijst van hun tracks te zien te krijgen. Klik op de knop 'FILTERS' in de rechterbovenhoek van de site om het aantal filters naar wens toe te passen.

Klik op de 'I' naast elke track voor meer informatie over de track of release.

Scrol naar beneden voor de links naar meerdere tracks van dezelfde ARTISTS, REMIXERS of LABEL.

Luisteren:

Klik op de play-knop onder elke track om een preview-player (audio) af te spelen. Klik op 'DONE' of 'CLOSE' om terug te keren naar het vorige scherm en verder te zoeken.

Beheren:

Beatport Mobile is een volledige versie van Beatport op het web. Heb je al een Beatport-account? Log in om tracks uit je bestaande winkelwagentje toe te voegen of te verwijderen. Manage je favoriete tracks direct om de perfecte set samen te stellen, ongeacht waar je bent.

Klik op 'ADD' naast elke track, release, of chart om het item in je winkelwagentje te plaatsen. Een vinkje verschijnt naast het item om te bevestigen dat het item is toegevoegd.

Klik op het winkelwagentje in de linkerbovenhoek van de mobiele site om de inhoud van je bestelling te bekijken.

Verwijder items uit je winkelwagentje door simpelweg te klikken op de knop 'REMOVE' naast het item.

Tracks die alleen beschikbaar zijn in bepaalde landen kunnen wel beluisterd worden (preview-player), maar kunnen niet toegevoegd worden aan je winkelwagen. Klik op het icoontje met het slot/vergrootglas naast de track om een ​​zoekopdracht te starten naar dezelfde track op andere labels. Deze kunnen eventueel wel beschikbaar zijn in jouw land.