Hoe gebruik ik ‘MY BEATPORT’?

Met MY BEATPORT vind en volg je het laatste nieuws over je favoriete artiesten en labels snel en gemakkelijk. Als je een account hebt aangemaakt, het je toegang tot MY BEATPORT via de tab aan de linkerkant van de site.

Voeg artiesten of labels toe aan MY BEATPORT door op 'Follow' te klikken op hun landing pages.

Het tabblad 'MY BEATPORT' houdt je op de hoogte wanneer er nieuwe releases verschijnen van de artiesten en labels die je volgt. Artiesten en labels met nieuwe releases in de laatste week verschijnen bovenaan de lijst.

Klik op 'VIEW LATEST TRACKS' aan de bovenkant van het tabblad 'MY BEATPORT' voor de nieuwste tracks in MY BEATPORT allemaal in één overzicht.

Gebruik de filters om je zoekresultaten te specificeren op bijvoorbeeld genre, label, artiest, of releasedatum. Klik op 'X' naast elke filter om deze te verwijderen.

Je kunt ook een gedetailleerde lijst van je favoriete artiesten en labels bekijken door 'MY ARTISTS' of 'MY LABELS' aan te klikken binnen MY BEATPORT.

De artiesten of labels die je geselecteerd hebt, kun je binnen MY BEATPORT ook weer verwijderen uit je lijst.

Pin de MY BEATPORT lijst vast (door op het punaise-icoontje te klikken) om deze open te houden terwijl je verder door de site zoekt of downloadt, of sluit MY BEATPORT door op de ' X ' te klikken.