Ik wil de Preferred Directory voor mijn bestanden in de Beatport Downloader aanpassen, maar dat lukt me niet. Hoe kan ik dit oplossen?

Om je instellingen naar DEFAULT (standaard) te zetten, volg onderstaande instructies:

Pc-gebruikers:

Open je internetbrowser (snelfunctie ‘Windows-toets + E’).

In het menu van 'TOOLS' selecteer 'FOLDER OPTIONS'.

Vervolgens selecteer je het tabblad 'VIEW'.

Schakel de optie 'SHOW HIDDEN FILES AND FOLDERS' in.

Klik op 'APPLY' en vervolgens op 'OK'.

Klik vervolgens op de 'SEARCH'-functie boven de URL-balk.

Selecteer de zoekopdracht 'ALL FILES AND FOLDERS' en zoek naar config.bpc.

Dit bestand (config.bpc) bevat de instellingen voor de Downloader. Als je het bestand eenmaal hebt gevonden, kun je dit verwijderen en je instellingen zullen standaard naar default (originele instellingen) gaan.

Op dit punt kun je ook de nieuwe locatie bepalen waar je je bestanden wilt opslaan.

Vergeet niet de 'SHOW HIDDEN FILES AND FOLDERS' instelling uit te schakelen wanneer je het config.bpc bestand hebt verwijderd.

Mac-gebruikers:

Je zult het configuratiebestand van Beatport Downloader moeten verwijderen (beatport.cfg).

Ga naar: Drive > Gebruikers > [je gebruikersnaam] > Bibliotheek > Voorkeuren > BeatportDownloader [+ additionele getallen] > Local Store

Wis alle bestanden

OF:

Verwijder de app Downloader van je Mac door middel van de 'APPCLEANER'

(http://www.freemacsoft.net/AppCleaner/)

Installeer de Downloader (www.beatportdownloader.com)