De previews werken niet op de site, wat moet ik doen?

Zorg er als eerste voor dat je Flash Player is ingeschakeld. Als Flash is ingeschakeld, en de previews werken nog steeds niet, probeer dan om het probleem op te lossen door je browsegegevens (cache) te verwijderen.

Volg onderstaande instructies om de browser cache te legen:

Voor Firefox: 1. Klik in de menubalk op Firefox en selecteer 'PREFERENCES'.

2. Selecteer 'ADVANCED PANEL'.

3. Klik op het tabblad 'NETWORK'.

4. In de sectie Cache Web Content, klik op 'CLEAR NOW'.

5. Sluit het venster 'PREFERENCES'.

Voor Chrome:

1. Log uit van je Beatport-account en sluit het venster.

2. Klik op het Chrome menu in de browser menubalk .

3. Selecteer 'TOOLS'.

4. Selecteer 'CLEAR BROWSING DATA'.

5. In het dialoogvenster dat verschijnt, selecteer je de selectievakjes voor de soorten informatie die je wilt verwijderen.

6. Gebruik het menu aan de bovenkant voor de hoeveelheid gegevens die je wilt wissen. Kies 'BEGINNING OF TIME' om alles te verwijderen.

7. Klik 'Browsegegevens wissen'.

Voor Safari:

1. Log uit van je Beatport-account.

2. In het Safari-menu, selecteer 'RESET SAFARI'.

3. In het menu, selecteer 'ALL ITEMS' en klik op 'RESET'.

Voor Internet Explorer 8 en hoger:

1. Log uit van je Beatport-account.

2. IE 8: in het menu 'TOOLS' kies 'INTERNET OPTIONS'.

3. IE 9: In de rechterbovenhoek, klik op het kleine instrumenten-icoontje (rechts van het ster-icoontje) en kies 'INTERNET OPTIONS'.

4. Klik, binnen het tabblad 'GENERAL' onder 'BROWSING HISTORY', op 'DELETE'.

5. Schakel 'Preserve Favorites website data' uit.

6. Controleer de Temporary Internet-bestanden, de Cookies en de History boxes.

7. Formaatgegevens, Wachtwoord en InPrivate-filtering gegevens kunnen onaangevinkt blijven. Wanneer je ze wel aanvinkt, zul je ook deze gegevens verwijderen.

8. Klik op 'DELETE'.

9. Klik wanneer je klaar bent, op 'OK' om terug te keren naar het Internet Explorer-venster.

10. Sluit het venster en open Internet Explorer opnieuw.

Als het wissen van de browsegegevens/cache het probleem niet oplost, stuur dan een mail naar support@beatport.com. Vermeld in deze e-mail welke browser en versie je gebruikt, evenals je Flash Player-versie.