Hoe gebruik ik het geavanceerde downloadbestand en de foldernaamfunctie?

Het geavanceerde downloadbestand en de foldernaamfunctie geven volledige controle over hoe je je downloads organiseert.

Je kunt een folderhiërarchie maken en bestanden hernoemen door gebruik te maken van de metadatawaarden van de track. Dit is inclusief metadatawaarden zoals:

• Track ID
  • Track Naam
  • Track Mix Naam
  • Track BPM
  • Track Key Info

Je kunt ook statische tekst toevoegen met variabele waarden om het zo op te zetten zoals jij dat wilt.

Deze optie is niet als standaard ingesteld. Om deze aan te zetten volg je de volgende stappen:

1. Open settings en selecteer de downloadsectie.
  2. Selecteer ‘enabled use advanced and file naming’.
  3. Selecteer de ‘Configure’-knop.

Een venster opent en je kunt hier de configuratie instellen zoals jij die wilt. Elke sectie biedt een aantal voorbeeldconfiguraties om je op weg te helpen. Klik op de ‘+’ knop en selecteer een voorbeeld van het ‘Examples’-menu.