Hoe bekijk ik Beatport marketing-e-mails in Beatport Pro?

Onze marketing-e-mails kunnen een goede introductie zijn naar nieuwe muziek.

Als je de Apple-mailapplicatie gebruikt en je wilt zeer snel browsen, dan kun je deze applicatie gebruiken om de mails te bekijken.

Om een marketingmail te bekijken sleep je de mail uit de mail-app naar het Beatport Pro-icon in het dock. Beatport Pro opent nu een nieuwe browser tab en de links getoond in de e-mail kun je snel in Beatport Pro browsen.