Het opzetten van mijn Beatport subgroepen in Beatport Pro

Bij Beatport Pro kun je artiesten en labels aan My Beatport subgroepen toevoegen. Dit kan je helpen om nieuwe content beter te organiseren.

Om een artiest of label toe te voegen of aan te maken in een groep:

1. Open de ‘My Beatport Manager’ van het My Beatport-menu.
  2. Selecteer de artiest of het label dat je wilt toevoegen aan de groep.
  3. Klik op de pop-up knop in de groepskolom en selecteer een bestaande groep of maak een nieuwe groep aan.

My Beatport subgroepen kun je terugvinden onder het algemene My Beatport source item.