Hoe verander ik de standaardaudioformaten van de items toegevoegd aan mijn Beatport Pro winkelwagen?

Wanneer een item is toegevoegd aan je winkelwagen, is het audioformaat gebaseerd op de audioformaatvoorkeur in je instellingen.

Dit kan MP3, WAV of AIFF zijn, je kunt deze instellingen veranderen door op de pijltjes te klikken onder de kolom ‘Format’.

Je kunt je audiovoorkeuren aanpassen door naar Preferences te gaan > General. Een optie om te selecteren zal te zien zijn.