Hoe verwijder ik tracks en releases vanuit My Beatport?

De My Beatport sectie functionaliteit lijkt erg veel op die van een e-mail inbox. Dit betekent dat je items kunt verwijderen die niet meer interessant voor je zijn.

Om een item te verwijderen, moet je eerst het item selecteren en dan de backspace of delete toets indrukken. Je kunt ook ‘Delete’ selecteren door te klikken op de rechtermuisknop.

De track en releases views zijn gelinkt. Als je alle tracks gerelateerd aan een release verwijdert, zal ook de release verwijderd worden en vice versa.

 

In de nieuwe Beatport Pro voor Mac, is My Beatport een filter dat je de mogelijkheid geeft om te browsen door je eigen collectie en die van de store. Je kunt ook meerdere filters aanbrengen in My Beatport om op deze manier op nieuwe en unieke manieren door de store te browsen.

Selecteer simpelweg waar je wilt browsen, in de store of in je bibliotheek. Selecteer My Beatport Artists of Labels van de balk helemaal boven in de applicatie. De gefilterde resultaten zullen te zien zijn.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk