Hoe kan ik op Beatport Pro een aankoop doen?

Zodra je een selectie van items in je winkelwagen hebt en je wilt deze kopen, selecteer dan de relevante winkelwagen en klik op de 'Proceed to Checkout'-knop.

Je items worden geüpload op Beatport en je krijgt een overzicht van je aankopen. Mocht dit naar wens zijn, dan klik je vervolgens op de ‘Continue’-knop en vul je je creditcardgegevens in om de aankoop te voldoen.

Als de betaling succesvol is verlopen, wordt de downloadpagina geladen en kun je je nieuwe aankopen organiseren en downloaden.