Hoe voeg ik items toe aan mijn winkelwagen?

Beatport Pro geeft je de mogelijkheid om verschillende winkelwagens aan te maken. Dit lijkt erg veel op het gebruik van playlists in iTunes. Je kunt net zoveel winkelwagens aanmaken als je wilt en items verplaatsen zoveel je wilt.

Door te klikken op de ‘Buy’-knop van een item gaat deze naar je standaardwinkelwagen, maar als je de knop ingedrukt houdt, dan komt er een pop-up menu waar je de mogelijkheid hebt om het item aan welke winkelwagen dan ook toe te voegen.