Hoe unzip ik een pack?

Om ruimte te besparen op onze servers en jou tijd te besparen met downloaden, comprimeren we onze bestanden in ZIP-formaat en af en toe in RAR-formaat.

Op een pc: gebruik voor het uitpakken van een ZIP-file Winzip en voor RAR-files Rarzilla.

Op een MAC: gebruik voor het uitpakken van een ZIP-file de standaardtool die beschikbaar is op Mac, The Unarchiver, en voor RAR-files UnRarX. Mocht je nog problemen hebben met het unzippen van onze producten en je gebruikt Max OS X, gebruik dan the 7zX utlity Het kan zijn dat Mac OS X problemen heeft met het openen van grotere bestanden.