Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten; hoe kan ik deze resetten?

1. Ga naar pro.beatport.com en ga met je muis naar ‘LOG IN / REGISTREER’ boven in de rechterhoek van de website.
  2. Klik op ‘Iets vergeten’ in het venster dat opent.
  3. OF ga naar https://pro.beatport.com/account/forgot-password en voer je geregistreerde e-mailadres in.
  4. Als je geen toegang meer hebt tot dit e-mailadres, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice via support@beatport.com voor verdere assistentie.
  5. Dit is wat je dan te zien krijgt:
  6. Voer je geregistreerde e-mailadres in en klik op ‘invoeren’.
  7. Je ontvangt dan een e-mail met jouw Beatport-gebruikersnaam en een link om je wachtwoord te resetten.
  8. MOGELIJKE ERRORS:
  9. Als je deze e-mail niet ontvangt, stuur dan een mail naar support@beatport.com en iemand van de klantenservice zal zo snel mogelijk bij je terugkomen met informatie.
  10. Zorg dat je in deze e-mail je gebruikersnaam en geregistreerde e-mailadres toevoegt.

Als je zeker weet dat je het juiste e-mailadres hebt ingevuld en de website geeft de volgende error aan: ‘e-mailadres niet geregistreerd’, wis dan de cache van je browser. Instructies hoe je cache gewist kan worden vind je hier: https://support.beatport.com/hc/en-us/articles/200353295-How-do-I-clear-my-browser-cache-