Hoe kan ik een Coupon gebruiken?

Couponcodes moeten ingevoerd worden wanneer je bestelling geplaatst wordt om gebruik te maken van de korting. We kunnen geen coupon toevoegen of het verschil terugbetalen wanneer de bestelling afgerond is.

Check of de korting is toegepast voordat je de bestelling afrondt. Coupons kunnen naamgebonden zijn, niet-overdraagbaar en niet te combineren met andere coupons.

Om je Coupon te gebruiken

1. Log in op je Beatport-account rechts bovenin op de website.
  2. Klik op het roze winkelwagentje naast het artikel dat je graag wilt kopen.
  3. Klik op de winkelwagen rechts bovenin op de website.
  4. Rechts onder in de hoek van het scherm zie je een samenvatting van je totale kosten en btw (wanneer van toepassing).
  5. Voeg je hoofdlettergevoelige couponcode in ‘VOEG COUPONCODE TOE’ en klik op het roze vinkje.
  6. De korting zal toegepast worden op de prijzen van tracks met uitzondering van lossless fees & btw.

Als je problemen hebt om je coupon te gebruiken, stuur dan een e-mail naar support@beatport.com voordat je je bestelling afrondt en dan helpen we je graag.