Ik gebruik Social Media login, hoe kan ik mijn accountinformatie inzien?

Om je accountinformatie op te vragen, doe je het volgende:

1. Ga naar pro.beatport.com en scrol met je muis over "LOG IN/SIGN UP" in het menu bovenin.
  2. Selecteer de optie: "USED TO LOGIN WITH SOCIAL MEDIA? CLICK HERE".
  3. Op de volgende pagina voer je je geregistreerde e-mailadres in (het e-mailadres passend bij je social media-account) en wij sturen je dan je gebruikersnaam en wachtwoord via e-mail .

Als je geen toegang meer hebt tot dit e-mailadres of als je meer vragen hebt over dit onderwerp, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice op support@beatport.com.