Nieuwe feature: meerdere winkelwagens

1. Log in op je Beatport-account op pro.beatport.com.
  2. Ga met je muis naar het ‘winkelwagen’-icoon rechts bovenin.
  3. Hier zie je alle winkelwagentjes die je hebt gemaakt en je bewaarde items.
  4. Om een nieuwe winkelwagen toe te voegen klik je op ‘voeg winkelwagen toe’.
  5. Hier kun je de winkelwagen een naam geven en ook als je ‘standaardwinkelwagen’ instellen.

Wat is mijn standaardwinkelwagen?

1. Je standaardwinkelwagen is waar items automatisch in gezet worden wanneer je op ‘kopen’ klikt. Je standaardwinkelwagen is ook waar je totaalbedrag op gebaseerd is, wanneer je op het icoon in de rechterbovenhoek kijkt.

LET OP:

- Je kunt je standaardwinkelwagen of bewaarde items niet verwijderen of de naam wijzigen.

- Je kunt je bewaarde items niet instellen als standaardwinkelwagen.

Hoe kan ik mijn winkelwageninstellingen beheren?

Je vindt je ‘instellingen’ wanneer je met de muis over het winkelwagenicoon gaat rechts boven in de hoek van de pagina wanneer je ingelogd bent en op het ‘tandwiel’-icoon klikt naast ‘Mijn winkelwagens’.

Hier kun je nieuwe winkelwagens creëren, bestaande winkelwagens hernoemen of verwijderen en je standaardwinkelwagen instellen.

Om je winkelwagen te hernoemen:

1. Klik op het roze ‘tandwiel’-icoon naast de winkelwagen die je graag wilt hernoemen.
  2. Een venster verschijnt waar je de winkelwagen kunt hernoemen of tot standaardwinkelwagen kunt aanpassen.

Hoe verwijder ik een winkelwagen?

1.Om een winkelwagen te verwijderen, klik op het ‘X’-icoon naast de winkelwagen die je graag wilt verwijderen.

LET OP: wanneer je een winkelwagen verwijdert, kun je deze niet meer terughalen.

Kan ik tracks van de ene naar de andere winkelwagen verplaatsen?

Ja, dit doe je middels de volgende stappen:

1. Log in met je Beatport-account op pro.beatport.com.
  2. Ga met je muis over het winkelwagenicoon rechts bovenin.
  3. Selecteer de winkelwagen waarvan je tracks wilt verplaatsen.
  4. Klik wanneer je in de winkelwagen zit, op de groene pijl.
  5. Selecteer in de keuzelijst de winkelwagen waarnaar je de track wilt verplaatsen of maak hiervoor een nieuwe winkelwagen aan.
  6. Je kunt ook meerdere tracks tegelijkertijd verplaatsen door de witte vakjes aan te klikken van de tracks die je graag wilt verwijderen. Gebruik de ‘verplaats naar’-knop om dit te doen.

Er is ook een ‘selecteer alles’-knop om alle tracks in één keer te verplaatsen.

Mocht je hierbij meer hulp nodig hebben, stuur dan een mail naar support@beatport.com.