Hoe kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Onze klantenservice kan je gebruikersnaam handmatig aanpassen als deze beschikbaar is.

Check of de gebruikersnaam beschikbaar is

• Ga naar pro.beatport.com en ga met je muis over LOG IN / REGISTREER rechts boven in de hoek en klik op ‘Creëer account’ of ga naar https://pro.beatport.com/account/signup:
  • Vul je gebruikersnaam in, je gebruikersnaam mag alleen letters, cijfers en laag liggende streepjes bevatten.
  • Druk op Enter:
  • Stuur een e-mail naar support@beatport.com met je huidige gebruikersnaam en de gebruikersnaam waar je deze graag naar wilt veranderen.
  • Als de gebruikersnaam al in gebruik is, staat er ‘gebruikersnaam niet beschikbaar’.
  • Wanneer je gebruikersnaam beschikbaar is, zal het vakje groen worden en kun je de gebruikersnaam opsturen en kunnen wij het voor je veranderen.