Hoe kan ik het e-mailadres dat aan mijn account gekoppeld is wijzigen?

1. Log in met je account op pro.beatport.com.
  2. Ga met je muis over je gebruikersnaam en klik op accountinstellingen in het vakje dat verschijnt.
  3. Klik op e-mailvoorkeuren, voer je nieuwe e-mailadres in en klik op ‘veranderingen opslaan’.
  4. Bevestig je nieuwe e-mailadres nadat je de bevestigingsmail hebt ontvangen in je inbox of klik op ‘Bevestigingsmail opnieuw versturen’ als je de mail niet ontvangen hebt.