Ik gebruik Social Log in, hoe krijg ik mijn accountinformatie?

Om je log in informatie terug te halen, volg je de volgende stappen:

1. Ga naar beatport.com en ga met je muis over LOG IN / REGISTREER in het bovenste menu.
  2. Selecteer de optie ‘liever met Social Media inloggen? Klik hier’ of ga direct naar de pagina: ‘Klik hier’.
  3. Vul op de volgende pagina je geregistreerde e-mailadres in (het e-mailadres dat je ook voor social media gebruikt), wij sturen je gebruikersnaam en wachtwoord op per e-mail.