Verkopen jullie Beatport Gift Cards?

Momenteel verkopen we geen Beatport Gift Cards.

Als alternatief, bevelen wij je aan om Visa of Mastercard gift cards te geven, deze werken allebei op de Beatport-website. Deze gift cards worden online verkocht.

Meer informatie over Visa Gift Cards vind je hier: http://usa.visa.com/personal/cards/prepaid/gift-card-online.jsp

Meer informatie over Mastercard Gift Cards vind je hier: http://www.mastercard.com/us/personal/en/aboutourcards/prepaid/giftcard.html

Deze gift cards moeten eerst geregistreerd en geactiveerd worden.

De gift cards gebruik je op Beatport op dezelfde manier als je een creditcard gebruikt. Klik hier voor meer informatie: https://pro.beatport.com/account/billing