Hoe open ik een Beatport-account?

Je kunt een account aanmaken dat je toegang geeft tot alle platformen binnen Beatport op pro.beatport.com:

Ga naar de startpagina en klik op LOG IN / REGISTREER rechts bovenin en klik op CREËER EEN BEATPORT-ACCOUNT, zoals hieronder is weergegeven:

Vul de velden in en klik op CREËER ACCOUNT

Je gebruikersnaam mag alleen letters, nummers en laag liggende streepjes bevatten.

Je wachtwoord moet minimaal 8 tekens zijn, zonder spaties, met minstens 1 nummer en 1 letter. Let op: je wachtwoord is hoofdlettergevoelig.

Klik op LOG IN rechts bovenin op de startpagina, zoals hieronder is aangegeven:

Een venster zal verschijnen met: Heb je nog geen Beatport-account? Registreer door op de groene knop te klikken:

Vul de velden in en klik op de groene REGISTREER-knop.

Je gebruikersnaam mag alleen letters, nummers en laag liggende streepjes bevatten.

Je wachtwoord moet minimaal 8 tekens bevatten, zonder spaties, met minstens 1 nummer en 1 letter. Let op, je wachtwoord is hoofdlettergevoelig.